ÅRSMÖTET I FUNÄSFJÄLLENS GOLFKLUBB 28 MARS STÄLLS IN!

Kära medlemmar,

Det kommer troligtvis inte som någon överraskning, men vi i styrelsen har beslutat att skjuta upp årsmötet, som skulle ha genomförts nu på lördag 28 mars.
Givet den rådande situationen med spridningen av coronaviruset och sjukdomen Covid-19, så bedömer vi att det inte är rimligt att genomföra årsmötet nu på lördag. Vi har stöd i detta från SGF, som till alla klubbar och regionsförbund har skickat ut råd och rekommendationer i samband med situationen.
Vid årsmötet skulle vi, förutom att genomföra val av styrelseledamöter, framförallt ha informerat om läget i samarbetet mellan Gyllene Bocken och klubben. Jag har tidigare skrivit att vi ser fram emot golfsäsongen och samarbetet med ett öppet hotell Gyllene Bocken som återigen tar ansvar för banskötsel och drift.
Vi hade från styrelsens håll även velat ta upp den motion som bankommittén genom Mats W har lagt fram om att styrelsen tillsammans med Gyllene Bocken ska förekomma behovet av frivilliga krafter när det gäller vissa insatser på banan, t ex dukning under försäsongen och arbetskväller med ruffklippning och bunkerkrattning. Vi från Styrelsen ställer oss givetvis positiva till detta och för redan en dialog om bl a detta med Gyllene Bocken. Mer om detta följer när vi får bättre överblick.
Alla medlemmar har nu mottagit medlemskap fakturor och jag kan bara vädja till att ni betalar in detta och även uppmanar kompisar, kolleger och gäster att bli medlem i vår fina klubb.
Vi återkommer med nytt datum för årsmötet så snart vi kan och önskar er alla en underbar vårvinter.
Allt gott,
Styrelsen genom Thomas

Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go top