Kära medlemmar!

Vintern börjar så småningom att släppa greppet och då är vi förhoppningsvis flera som börjar tänka på golf!

Gyllene Bocken
Gyllene Bocken fortsätter enligt plan med ombyggnation av köket och övrig renovering, och har fortsatt som grundplan att vara redo för att öppna hotellet och restaurangen omkring 1 juli, som tidigare kommunicerat. Självklart måste de såväl som alla andra bevaka och förhålla sig till råd och rekommendationer avseende Corona-smittan från myndigheterna, så alla måste vara inställda på att det är omöjligt att ge helt säker information i det läget som vi befinner oss i.
Golfbanans öppning
Golfbanan öppnar, initialt för medlemmar, så snart som vädret gör det möjligt. Det finns planer på att lägga duk på ett mindre antal särskilt utmanande greener, och det kan mycket väl bli fråga om att kalla in frivilliga resurser för att hjälpa till med på och avdukning, så jag vill be er hålla koll på klubbens facebook-sida, där vi lägger ut information när och om det närmar sig – i så god tid som möjligt, såklart.
Driving rangen
På drivingrangen gäller samma sak, vi öppnar upp så snart snön är borta och marken har torkat ut något. Vi testade i fjol att öppna medan det fortfarande var snö, glädjande för flera, men bollplockningen besvärades betydligt av att bollarna hade sugits ner i marken när tjälen släppte, så vi avvaktar lite med beslut om när den kan öppna.
Butiken på rangen har i höstas fått ny indragen, bättre belysning, och vi räknar med att sätta in ny kaffemaskin, element och förhoppningsvis lite ny inredning, så den blir mer gemytlig. Kortautomaten till bollmaskinen kommer vi att installera nu inom kort, så den är på plats innan vi öppnar.
Vi kommer att behöva hjälp med att bemanna butiken, för att kunna hålla den öppen så mycket som möjligt, framförallt från mitten av juli och framåt under sommaren. Vet du om redan nu att du skulle kunna ta något eller några pass, så hör av dig här på facebook eller till mejlen (styrelsen@funasfjallengolf.se).
Driving rangen behöver nya bollar! Vill du med ditt företag synas på ett fint sätt så hör av dig till mig. Senast när Fjällbäcken, Ramundberget och Ica sponsrade nya bollar så investerade de vardera 10 000 kr och fick då 3 333 bollar med logo. Vi har inte inhämtat priser ännu, men det torde röra sig om ungefär samma summa.
Juniorerna behöver nya tränare! Jon och Pernilla som hållit i det senaste åren behöver ersättas och jag hoppas det finns några bland våra medlemmar som vill vara med och sprida golfintresset bland våra ungdomar – hör av dig till styrelsen!
Jag vill avrunda detta med en vänlig uppmaning om att förnya era medlemskap. Har ni inte redan betalat årets medlemskap så hoppas jag att ni gör det snart. Värva fler medlemmar! Prata med era vänner och bekanta här i området och de som bor längre bort – vår klubb behöver ständigt förnya och utöka medlemsantalet, som tyvärr har minskat något under senaste åren. Ju fler vi är, desto mer kan vi göra inom klubben för gemenskap och golfglädjan!

Med förhoppningar om en fin golfsommar!

Thomas

Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go top