Mats Widén:

Hamra Lift AB vann Korpen 2021Korpen har spelats i form av utslagningsturnering med tolv lag från början. Efter två omgångar återstod tre lag som spelade alla mot alla. I detta slutspel vann alltså Hamra Lift AB (Daniel Berglund och William Jonasson). Tvåa kom Sideburndäck (Bosse Backman, Jörgen Backman o Tomas Ramsell). Trea kom Handyman (Thomas Jonsson och Håkan Nylander). Förutom lagen ovan har deltagit; Damerna I, Damerna II, Härjeåns Nät AB, Nybruksarna, Tänndalen, Tänndalens Skiduthyrning, Skoogs Krog samt Bemata AB.Sista matchen spelades i dag, lördag, i strålande väder. Handyman vs Sideburndäck. Denna match vanns av Sideburn som efter tidigare förlust mot Hamra Lift AB erövrade andraplatsen. Handyman på tredje plats delade matchen mot Hamra. Upp och ned i golfen.Klubben och Hickory- o trivsekommittén tackar deltagande lagen. Värdefullt med det sätt på vilket dessa ger sitt liv åt golfen på Ljusnedal. Med sina välklingande lagnamn och alla sina personligheter och att spel äger rum in i det sista i säsongen.Bildsvep idag med texter i urval;Andra slagen på hål 1 är ofta nyckelslagen för hålet och därmed för fortsatt spel på kommande hål. Hål 5, grön miljö? Fortfarande jättefin ruff och fina fairways. Många spelare på hål 5 och hål 2. Lagbild med kamratlig stämning. Anhopning av spelare vid kansliet 8 okt 2021.Tack än en gång lagen! Pallplatslagen kan hyllas på säsongavslutningsfest på Eriksgården. Den ser i nuläget ut att äga rum lördag 20 november.Och Grattis Hamra Lift AB!!

Bilder finns på Fotogalleri

Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go top