Mats Widén:

Med golfens avslutningsfest i går lördag kunde golfen årgång 2021 på Ljusnedal i stora delar läggas till handlingarna. I ljust minne bevarade med aftonen på Eriksgården som en höjdpunkt. Mycket trevlig med fyrkamp; puttning, biljard, shuffleboard och quiz. Och mycket god mat, fin festmåltid under vilken tre prisutdelningar hölls. Veckogolfen, Korpen och fyrkampen. Efter supén höll ordförande Hasse Wall ett informativt anförande om golfverksamheten på Ljusnedal med beskrivning av nuläget och om framtiden. Värdefullt och intressant.Bildtexter: Några svep över församlingen. Veckogolfens vinnare Niklas Gröndahl t h och tvåan Kalle Arnell med inramade foton från matchtillfället. Vinnarlaget i fyrkampen, Jon Wagenius o Urban Backman, flankerar laget på 2:a plats Golfmaffian med Ulrika Johansson, Eva Christina Öhling och Ronald Viking. Laget på 2:a plats i Korpen, Sideburn däck, hoppades på en resa till Karibien i pris. Det blev ingen sådan utan en visa istället som de fått sjunga själva om de varit på plats. Det var dom inte så Anna Hedvall framförde till deras ära en travestering på visan ”Jag längtar till Italien …”, ”Jag längtar till Karibien, Karibiens sköna land …”. Mycket uppskattat med applåder, kvällens clou. Och ordförande Wall framför sin monumentala uppställning med tio års korpsegrare samt 2021 års hickorymästare. I ett golfens (åtminstone Korpens) Hall of Fame på Ljusnedal.PS. Kul grej i Korpen 2012; dåv Sonfjällets GK deltog hos oss i korpen. Deras ordförande söderifrån kände nog inte till geografin så väl västerut, så han frågade under matchen mot Tänndalen, – Tänndalen, är det stort det? – Nja, hurså blev svaret. – Jo dom har ju två lag i korpen. (Tänndalens skiduthyrning och Tänndalen!) Kul om han skulle komma åter. Med Hamra Lift AB kan man säga att Tänndalen nu har tre lag i Korpen! Respekt I. 😊.Hamra Lift AB med William Jonasson och Daniel Berglund blev 2021 års vinnare i Korpen och diplomeras samt erhåller det prestigefyllda vandringspriset, Lennart Molanders. Respekt II.

Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go top