författare: Mats Widén

Knökfullt på 10:ans parkering en regnig lördagmorgon i oktober! Vad var detta? Jo Evelyn var ute med sina Onsdags-golfs-boys and -girls. Om än inga girls så startade 10 spelare onsdagsgolfsfinalen med shootout på hål 10. Först att tacka för sig var fjolårsmästaren Bosse Backman. Sedan i tur och ordning John Wilcoxen, Urban Backman, Tomas Ramsell, ordförande Hasse Wall samt Rasmus Bertilsson på 15:e. Kanondrive av Kalle Arnell och kanoninspel av Thomas Jörgensen på 16:e. Slagen behövde dock ej nyttjas då Bo Anders Koijan inte hittade sin boll. Tre man kvar på 17:e med greenträffar av Kalle A och Niklas Gröndahl. Thomas Jörgensen något lite lång vänster. Snyggt inspel och snygg putt till tap-in-bogey. Hjälpte dock ej mot parspelande Kalle och Niklas. Hål 18 sedan med dessa i kamp om slutsegern. Kalle på green på tre, Niklas på två med längre putt. Kalle tvåputt liksom Niklas som sänkte sin ca meters-retur och kunde bärga segern. Grattis Niklas! Prisutdelning och möjlighet att Hurra för Niklas blir det på säsongavslutningsfest på Eriksgården. Den ser i nuläget ut att äga rum lördag 20 november.Tuffa spelare i startfältet med regnigt i starten. Vid halv tio dock finväder = nästan uppehåll.

😊

Bildtexter i urval; Bilparkeringen. Evelyn med sina boys innan start. Bredd i FfjGK:s spelartrupp, hålets (10) hela bredd och mer därtill nyttjades. Särskiljning medelst pitchar på hål 11. Hasse Wall gör en av två layups på hål 12. Hål 16 svårt idag. Puttning på avslutningshålet. Evelyn tar ned flaggan och förankrar linan väl inför många stormar innan nästa vår.PS I. Banan mycket fin och spelbar och Korpen förväntas bli färdig kommande vecka.PS II. Grattis igen Niklas. Ni vet väl att Niklas spelar för Nybruksarna i Korpen! Med Sture Moen!PS III. Tack Evelyn för ytterligare ett års idogt arbete med Onsdagsgolfen! Suveränt!

Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go top